ISSN 1429-9089, e-ISSN 2449-9870

Numer 1/2018 (styczeń-marzec)

Zapraszamy do lektury nr 1/2018 kwartalnika „Wokół Płytek Ceramicznych” w którym znajdziecie Państwo m.in. relację z Gali Laureatów konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2017, targów Cevisama 2018 oraz ocenę producentów, importerów i dystrybutorów polskiego rynku płytek w 2017 r.

 

 Prenumerata Wokół Płytek Ceramicznych

Ceramika Paradyż - Laureatem Konkursu Forum Jakości Quality International 2008

Ceramika Paradyż została Laureatem Konkursu Forum Jakości Quality International 2008 w kategorii QI product – produkt najwyższej jakości, zorganizowanego przez Redakcję Forum Biznesu w Gazecie Prawnej.


Konkurs Forum Jakości Quality International to przedsięwzięcie skierowane do działających na terytorium Polski instytucji, producentów i usługodawców, posiadających czytelną politykę jakości w odniesieniu do produktu, usługi lub/i systemu zarządzania – organizacji mogących poszczycić się osiągnięciami na najwyższym, światowym poziomie.

Organizatorzy Forum stawiają przed sobą zadanie ukazania potencjału polskiego rynku i stymulowanie tworzenia nowych wzorów jego jakościowego rozwoju. Jednak głównym celem Forum jest zwiększanie konkurencyjności na rynkach europejskich i światowych polskich instytucji, producentów i usługodawców, a przede wszystkim   wytwarzanych przez nich wyrobów i usług o najwyższych parametrach jakościowych. Konkurs miał za zadanie wyłonienie i uhonorowanie podmiotów odznaczających się wysoką dbałością o jakość oferowanych produktów i usług.
 
Patronat nad Forum Jakości Quality International sprawowali: Ministerstwo Rozwoju Regionalnego, Klub Polskie Forum ISO 9000 i Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości.

Nasz serwis używa plików cookies jedynie w celach statystycznych oraz zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym użytkownika. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień traktowane jest jako zgoda na użycie plików cookies. Więcej w Polityce plików cookies.